Deze pagina moet nog netjes opgemaakt worden!!

Uitbesteden aan Webateljee

Ontwerpen van de website

Voordat je een website gaat bouwen, moet je eerst het doel bepalen oftewel wat wil je ermee bereiken. Wil je een webshop om producten te verkopen of bijvoorbeeld alleen maar je contactgegevens en een portfolio tonen. Het doel bepaalt al in grote mate de functionaliteiten en uitstraling van de website. Het ontwerp is de belangrijkste stap, maar helaas kun je de niet volledig uitbesteden. Jij bent hiervoor altijd nodig. Niemand kent jouw business zo goed als jijzelf. Maar natuurlijk kunnen wij jou hier wel een beetje hulp bij geven.

Bouwen van de website

Je kunt ook je volledige website door Webateljee laten bouwen. We maken dan eerst samen met jou een ontwerp zoals jij wil dat het gaat worden en daarna beginnen we met de bouw.
Of je levert zelf een ontwerp aan of je laat ons ontwerp door iemand anders bouwen. Dat kan allemaal.
We werken telkens in blokken van maximaal 4 uur, zodat jij op basis van die tussenresultaten, gedurende het héle traject de regie hebt.

Technisch beheren van de website

Voor de beveiliging van je website is het belangrijk dat je deze regelmatig update. Als je er zeker van wil zijn dat dit echt elke maand netjes en veilig gebeurt, kun je dit uitbesteden aan Webateljee voor 5 euro per maand (excl. BTW). Dit kan eenvoudig door contact met ons op te nemen.

nl_NLNederlands