Een beetje hulp nodig

Technisch opzetten van de website

In het eerste uur van de basis tutorial wordt uitgelegd hoe je een domeinnaam kunt registreren en een WordPress website technisch kunt opzetten bij een hosting bedrijf. Een domeinnaam en hosten is het enige dat noóit gratis kan. Maar Wij kunnen wel eventueel een domeinnaam of hosting voor je regelen, zodat je direct aan de slag kunt met het bouwen van je website.

Voor een .nl domein betaal je bij ons slechts 4 euro per jaar voor een .nl domein 5 euro per jaar voor en een .be domein (incl. BTW).
Voor de hosting van een gewone kleine website betaal je 20 euro per jaar (incl BTW). Hiervoor zorgen we eerst voor een ssl-certificaat (https), Daarna installeren en activeren we al voor u het gratis thema Astra en de volgende gratis plugins: Elementor (pagebuiler), WP Forms (contactformulier), Antispam Bee (anti spam), Limit Login Attemps en Wordfence (beiden beveiliging) en UpdraftPlus (backups). Tot slot sms-en we je jouw inlognaam en mailen je wachtwoord, zodat je kunt inloggen op jouw website.

Hulp via Zoom

Meestal vinden onze klanten het een beetje ongemakkelijk om te beginnen. Maar zodra we hun via enkele Zoom sessies vanop afstand op gang geholpen hebben, weten ze al vrij snel welke handelingen ze liefst willen en kunnen zelf doen of wat toch het liefst uitbesteden, soms ook gewoonweg omdat toch voldoende tijd ontbreekt.

Uurtarief Webateljee (jan.-dec. 2020)

Het uurtarief (o.a. voor hulp via Zoom) is 40 euro per uur (excl. BTW). Pariculieren, maatschappelijke ngo’s en verenigingen krijgen 25% korting.

Technisch beheren van de website

Voor de beveiliging van je website is het belangrijk dat je deze regelmatig update. We hebben uitleg opgenomen hoe je dit veilig zelf kunt doen, maar als je er zeker van wil zijn dat dit daadwerkelijk elke maand gebeurt, kun je dit ook uitbesteden aan Webateljee voor 5 euro per maand (excl. BTW).

nl_NLNederlands
nl_NLNederlands fr_FRFrançais