DEZE PAGINA moet nog netjes opgemaakt worden!!

Toch een beetje hulp nodig?

Geen zorgen. Om je heen hebben al heel veel mensen ervaring opgedaan met WordPress. Hulp is nooit ver weg!

Is hulp echt nodig?

Het snel, eenvoudig en gratis maken van je eigen professionele website met WordPress kun je meestal gewoon eenvoudig zelf doen. Het enige wat je nodig hebt is voldoende tijd, een beetje passie en doorzettingsvermogen.

Als je ergens toch niet helemaal uitkomt, dan is “google and youtube your best friend”, en bovendien kun je ook diverse forums vinden op internet (bijv. bij WordPress).

Het vooraf technisch opzetten van de website
Voordat je een website kunt bouwen moet je eerst de hosting en het domein regelen. Dit kun je zelf nergens zo goedkoop regelen dan bij Webateljee, omdat wij dit als groep samen regelen. Bovendien zorgt Webateljee dan meteen meteen dat WordPress goed is ingesteld incl. ssl certificaat, emailadres, de belangrijkste plugins etc.
Voor meer informatie zie de paragraaf “Technisch opzetten van de website”.

Online Zoom hulp om je op gang te helpen of je komt ergens toch niet helemaal uit
Durf je niet goed te beginnen of kom je ergens toch niet helemaal uit? Wij helpen je in no-time online verder via Zoom.
Voor meer informatie zie paragraaf “Online hulp via Zoom”.

Je website is af, vergeet niet periodiek te updaten en back-ups te maken.
De onderliggende techniek veranderd continu. Om een goede werking en beveiliging te blijven behouden is het daarom belangrijk om regelmatig een back-up te maken en updates uit te voeren. Als je zeker wilt zijn dat dit maandelijks gebeurt kun je dit door Webateljee laten doen. Maar natuurlijk kun je dit ook gewoon netjes in je eigen agenda opnemen.
Voor meer informatie zie paragraaf “Technisch beheren van de website”.

Eenvoudige vragen kun je altijd gewoon gratis stellen via het contact formulier.

Webateljee hanteert een bijzonder fair uurtarief (o.a. voor online hulp via Zoom):
40 euro per uur (excl. BTW).

Particulieren, verenigingen en sommige maatschappelijke ngo’s krijgen bovendien zelfs 25% korting.

Voor de meesten is het uitbesteden van het maken van hun website alleen maar noodzakelijk bij zeer specialistische wensen of voor een webshop met heel veel producten of reserveringen. 

Technisch opzetten van de website

Op pagina zelf doen helemaal uitgelegd hoe je helemaal zelf gratis een professionele website kunt maken. Het enige wat helaas nóóit gratis is, is een domeinnaam en goede hosting.

Tip! wil je ook mee profiteren met onze zeer voordelige groepshostings bij Vimexx (met Nederlandstalige ondersteuning), waardoor een grote groep websites de kosten kunnen delen:

  • de hosting van een gewone website kost daardoor via Webateljee maar 20 euro per jaar (incl. BTW);
    Webateljee doet dan ook al meteen de volledige technische installatie voor je (incl. ssl certificaat en emailadres), zodat je zelf direct je website kunt bouwen
  • een .nl of .be domein kost via Webateljee slechts 5 euro per jaar (incl. BTW)

Voor meer info neem contact op.

 

Online hulp via Zoom

Durf je er toch niet zo goed te beginnen? Webateljee kijkt gewoon een paar keer even online mee via Zoom. En al is snel duidelijk dat je het toch echt eenvoudig helemaal zelf kunt doen.
Heb je speciale wensen? Of kom je ergens toch niet helemaal uit, zelfs niet na wat googlen? Ook dan is Zoom weer erg geschikt om Webateljee je snel weer verder te laten helpen.

Technisch beheren van de website

Voor de beveiliging van je website is het belangrijk dat je deze regelmatig update. Je kunt dit zelf doen, maar als je er zeker van wil zijn dat dit maandelijks gebeurt, kun je dit ook uitbesteden aan Webateljee voor 5 euro per maand (excl. BTW).
En als je website niet meer goed werkt en het ligt aan een van de door ons geadviseerde plugins, dan lossen we dat tevens meteen voor je op.

nl_NLNederlands